Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Intermediairs / Op zoek naar een trouwfotograaf in Rotterdam? Waar moet ik op letten?

Op zoek naar een trouwfotograaf in Rotterdam? Waar moet ik op letten?

Sharing is caring

Je bent van plan om te gaan trouwen, de mooiste dag van je leven, deze dag moet perfect verlopen. Wat dan niet mag ontbreken is een Bruidsfotograaf, die jullie dag zal gaan vereeuwigen. Het is geen sinecure om een goede trouwfotograaf te vinden. Het zoeken naar een Bruidsfotograaf is iets wat je ook het beste zelf kunt gaan doen, omdat dit heel persoonlijk is, en de ceremoniemeester heeft al genoeg zaken die hij/zij moet regelen.
 

Waar moet je nu zoal op letten bij het op zoek gaan naar de fotograaf, die aan al jullie wensen voldoet?

• Tegenwoordig is het internet heel belangrijk geworden, begin dan ook op het internet je zoektocht. Zoek naar Bruidsfotografen die, bij voorkeur, in de woonplaats wonen waar je je bruidsreportage wilt gaan laten maken. Hij of zij weet dan de mooiste locaties te vinden om je trouwreportage prachtig en uniek te maken.
• Op de meeste fotograaf websites, tref je een portfolio aan, hier kun je het werk van de fotograaf bekijken, en snel zul je dan zien of het getoonde, in de buurt komt van jullie smaak.
• Vaak zie je ook op deze websites referenties, hieruit kun je dan opmaken hoe tevreden men is geweest over de fotograaf.
• Wanneer je een trouwfotograaf hebt geselecteerd, vraag een persoonlijk gesprek aan. In dit gesprek kunnen jullie dan jullie wensen kenbaar maken; op welke locaties gaat er gefotografeerd worden, wordt er een fotoboek gemaakt, wordt er een DVD aangemaakt met daarop alle foto’s in hoge resolutie, etc. Tevens kun je dan ook afspraken maken over de prijs, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
• Tijdens dit persoonlijke gesprek merk je ook al snel of er een klik is tussen jullie en de fotograaf.
• Kies een fotograaf die er geen moeite mee heeft om op de achtergrond te blijven, en niet constant jullie zal vragen om te poseren, omdat dit meestal als zeer storend wordt ervaren.
• Ga voor een ervaren fotograaf, een fotograaf met jarenlange ervaring verstaat zijn vak, en zal de bruidsreportage tot een geweldig succes maken.
 

Trouwlocaties in Rotterdam

In Rotterdam is het mogelijk om behalve op het gemeentehuis, ook op tal van schitterende locaties, elkaar het jawoord te geven je kunt het zo gek niet bedenken. Denk bijvoorbeeld aan de Euromast, Dudok in het park, het Koetshuis, Huys ten Donck, et cetera, et cetera. Er zijn dus legio mogelijkheden, om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Ook hierin kan de fotograaf een rol in spelen. Let wel dat door er voor elke locatie Covid-19 regels gelden, zoals een maximum aantal gasten, let daar op.
 

Bruidsreportage in Rotterdam

Je trouwdag zal onvergetelijk zijn, een prachtige bruidsreportage hoort daar natuurlijk ook bij. Neem dan ook je tijd om een goede, ervaren trouwfotograaf in Rotterdam te vinden, die al jullie wensen kan verwezenlijken. En het is ook hartstikke leuk om jaren later nog eens te kunnen bladeren in het fotoboek, of om de dvd te bekijken met al die mooie foto’s. Een prachtige trouwreportage is dus ontzettend belangrijk, voor nu, maar zeker ook voor later.

Een prachtige trouwdag gewenst!