Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Alle bedrijven in

Alle bedrijven in

Op deze site staan Rotterdamse top-bedrijven die zich op hun eigen bedrijfspagina aan u presenteren. Hier ziet u ook het laatste nieuws over evenementen, kunt u een restaurant kiezen of plannen maken om eens lekker te gaan winkelen.

Rotterdam-010.nl gaat voor kwaliteit en daarom geven de bedrijven precies aan waar ze het állerbeste in zijn. Vul hierboven een zoekterm in en vind de specialist van uw keuze! Ook voor vacatures en vrijwilligerswerk bent u bij de Rotterdam-010.nl OnlineCityHub gemeentesite op het goede adres.

Bent u ook een Rotterdams top-bedrijf en wilt u toetreden tot onze community? Ga naar‘informatie voor ondernemers’ voor de voorwaarden!

Sharing is caring

Bedrijven in Rotterdam: Mondain Rotterdam

Rotterdam is een moderne stad, die mondain aandoet door zijn moderne gebouwen en wolkenkrabbers. Neem als voorbeelden van moderne architectuur de Kunsthal of de kubuswoningen. En zeker ook de Markthal die door zijn aparte vormgeving mensen uit binnen- en buitenland aantrekt om een kijkje te komen nemen. Hoewel aan deze moderne binnenstad een trieste gebeurtenis ten grondslag ligt, het bombardement op 14 mei 1940 die de historische binnenstad compleet vernietigde, is hieruit een voor Nederland unieke stad herrezen.

Behalve de moderne architectuur, maakt ook de hoge mate van aanwezigheid van kunst en cultuur Rotterdam tot een wereldstad. En natuurlijk is Rotterdam bekend door zijn haven van wereldniveau, deze strekt zich uit tot maar liefst over 40 km. Gedurende lange tijd is deze haven de grootste van de wereld geweest. Deze positie is overgenomen door Shanghai, China. Rotterdam is echter nog wel de grootste Europese haven.

Rotterdam, soms door zijn bewoners ook liefdevol Rotjeknor genoemd, is een melting pot van culturen. Een substantieel deel, bijna 40%,  van zijn 600.000 inwoners is afkomstig uit andere culturen. Dat maakt Rotterdam een diverse en kleurrijke stad.

 

Winkelen in Rotterdam

Deze stad  is een gezellige stad om te gaan winkelen. U kunt het zo gek niet bedenken of het is in Rotterdam te koop. Dameskleding, Bedrijfskleding, Herenkledingelektronica, fietsen, beautyproducten… noem maar op. Hebt u een nieuwe fiets nodig of wilt u een e-bike kopen? Wilt u een stereoset gaan kopen? Welk product ook uw interesse heeft, we hebben voldoende winkels van diverse pluimage om u te oriënteren en een keuze te maken. Op onze website stellen de beste winkels zich aan u voor. Zo kunt u vóór u gaat winkelen al een idee opdoen van wat onze Rotterdamse winkels u bieden. Zo kunt u voor de aankoop van uw artikel direct op uw doel afgaan, omdat u al weet welke speciaalzaken er zich in uw omgeving bevinden.

 

Horeca

Op onze website vindt u ook tal van toprestaurants. Deze restaurants stellen zich aan u voor en geven een beschrijving van wat hun culinaire specialiteiten zijn. Voordat u gezellig een avondje uit gaat eten, kunt u zich vooraf al oriënteren. Wordt het Italiaans, Turks restaurantRestaurant Chinees ,Mexicaans, sushi? De pret begint al voordat u daadwerkelijk in het restaurant bent aangekomen.

 

Diensten

Behalve winkels en horeca vindt u ook op een gemakkelijke manier de diensten waar u naar op zoek bent. Zoekt u bijvoorbeeld een goede kapper, een rijschool Rotterdam, of een boekhoudkantoor Rotterdam, typ dit dan in in de zoekbalk en u vindt snel de bedrijven die u van dienst kunnen zijn. En mocht u een verhuisbedrijf in Rotterdam nodig hebben, ook deze informatie vindt u hier. Al hopen we niet dat u dit bedrijf nodig heeft om onze mooie stad te verlaten…..

 

Ondernemers

Ook u als ondernemer kunt zich op deze OnlineCityhub presenteren. Uw huidige klantenkring kent de kwaliteit van uw producten en diensten al, maar wellicht zijn er mensen die uw bedrijf nog niet kennen en op zoek zijn naar wat u te bieden heeft. Dan is de OnlineCityhub een goed platform voor u als schakel tussen u en uw potentiële klanten.