Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Microsoft office excel cursus training power bi Rotterdam

Microsoft office excel cursus training power bi Rotterdam

Microsoft office excel cursus training power bi Rotterdam

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 24/7
Dinsdag 24/7
Woensdag 24/7
Donderdag 24/7
Vrijdag 24/7
Zaterdag 24/7
Zondag 24/7

Adres

Straat Atoomweg 3
Postcode 2421 LZ
Stad Nieuwkoop (ons werk gebeid is heel Nederland. Dus ook Rotterdam)
Telefoon 085-0520148
Email [email protected]
Website Power bi Excel cursus Rotterdam
SocialMedia
Diensten Microsoft office cursus | Excel cursus | Excel training | Cursus Outlook | Cursus word | Cursus Office 365 | Power bi cursus Amsterdam | Teams training | |

Microsoft office excel cursus training power bi

 

Volg een Excel cursus / training, of een Power bi cursus in Rotterdam

Je bent op zoek naar een cursus Excel in Rotterdam want Excel is, zeker voor beginners, niet het makkelijkste programma om te leren gebruiken. Een cursus is al snel nodig, in eerste instantie om kennis te maken met Excel, maar ook wanneer u zich er verder in wilt gaan verdiepen is begeleiding of een Excel training geen gek idee.  Ook wanneer je op zoek naar een Power BI cursus of een Microsoft Office cursus ben je hier op het goede adres.  Zoek niet verder! Bij Quality Mentor ben je namelijk op het juiste adres. Quality Mentor is sinds 2010 actief als kennisorganisatie en opleidingspartner voor de kantoor automatisering en het ICT Team. Hieronder vind je een overzicht van de cursus mogelijkheden bij Quality Mentor. En zoals je al snel ziet zitten er in het aanbod niet alleen Excel cursussen. Er is veel meer, lees verder om te ontdekken wat er bij Quality Mentor te leren valt.
 

Waarom kiezen voor Quality Mentor?

 • Quality Mentor biedt praktische oplossingen.
 • Men heeft 400 uur aan zelfgemaakt cursusmateriaal
 • Cursisten kunnen op eigen tempo hun kennis en vaardigheden vergroten
 • Zowel online, als klassikale opleidingsmogelijkheden.
 • Zeer kundige opleiders die op de hoogte zijn van de nieuwste technieken.
 • Al bijna 20 jaar ervaring.
 • Er wordt altijd gewerkt met de nieuwste software versies.
   

Welke manieren van leren biedt Quality Mentor aan, wanneer ik een Excel cursus wil gaan volgen?

 • Online leren.
  • Office 365 Thuiskantoor Trainingssessies, dit is een collectie van 14 online trainingen over Microsoft Office 365. Hierin komen alle applicaties van het Office pakket aan bod, en natuurlijk dus ook Excel, maar ook Word, PowerPoint, Outlook, Acces etc. komen uitgebreid ter sprake.  Er wordt concreet lesgegeven.  Deze cursussen zijn er voor elk kennisniveau. Dit maakt de cursus bereikbaar voor iedereen.  Er wordt gebruik gemaakt van een innovatief leerconcept. Het is mogelijk te starten waar en wanneer je wilt voor een scherpe prijs.
    

Het is natuurlijk ook mogelijk om andere cursussen online te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een cursus Power BI, of een op maat gemaakte cursus Excel, of Word, of een cursus over Security. De mogelijkheden zijn dermate uitgebreid dat er voor iedereen wel een cursus is waarin men is geïnteresseerd.
 

 • Klassikaal leren.

  • In-company.

Wanneer u bijvoorbeeld bezig bent met een migratie naar een nieuwe versie van Microsoft Office, of u wilt een afdeling een opfriscursus Excel geven. Quality Mentor kan bij u op locatie een interactieve klassikale groepstraining geven. Zo een training kan volledig op maat worden gemaakt. Wanneer u geïnteresseerd bent in een in-company training voor uw personeel, kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak voor een adviesgesprek. Wij leggen u dan uit wat u van ons kunt verwachten, en u kunt vanzelfsprekend uw wensen kenbaar maken. Wanneer er dan een klik is zullen wij ervoor zorgen dat uw medewerkers zullen worden voorzien van concrete kennis, en dat ze deze opgedane kennis direct kunnen toepassen bij hun werkzaamheden.
 

  • Open rooster.

Wanneer u maar enkele medewerkers een training wilt geven, bijvoorbeeld een Excel cursus, of een Power Bi Cursus, dan is een Open rooster cursus bij uitstek geschikt. Dit zijn robuuste workshops. Regelmatig verschijnen er nieuwe workshops die wellicht interessant zijn voor uw medewerkers. Een open rooster groepstraining is geschikt voor individuele deelname.

  • Online live training

In een online live training nemen een aantal van uw medewerkers deel, met hun eigen pc of laptop bij voorkeur. Bij deze training is interactiviteit van groot belang. Zo een online training duurt 1 of 2 dagdelen van 3.5 uur elk. Een van onze gekwalificeerde trainers zal deze training begeleiden. Ook hier geldt dat er tal van mogelijkheden zijn, of u nu op zoek bent naar een Excel training of iets heel anders. Deze trainingen zijn bedoeld voor medewerkers, managers (denk bijvoorbeeld aan een Power BI training), bestuurders, en ICT dienstverleners.

  • Webinars.

Volg met je team een Webinar. Ideaal om samen kennis te vergaren om dieper op een onderwerp in te gaan. Er zijn al vele webinars beschikbaar, bijvoorbeeld: Formules en tabellen in Excel, draaitabellen en grafieken in Excel, kennismaken met Excel. Dit zijn enkel de voorbeelden met betrekking tot Excel, andere programma’s waarvoor er een Webinar is:  Outlook, Word, Outlook, smartphones, apps, internet, email, en PowerPoint. En mocht er niet tussen staan naar wat u zoek bent, neem contact op, en vraag wat de mogelijkheden zijn. Laten we als voorbeeld eens de Webinar “Kennismaken met Excel” nemen. Wat staat er in dit Webinar op het programma?
 

 1. Voorbeelden uit de praktijk
 2. Overview van Excel, wat kun je zoal met doen met Excel.
 3. Opmaak van je werkblad
 4. Je eerste rekensom in Excel
   

Een echte kennismaking met Excel dus, en zeer geschikt voor mensen zonder voorgaande ervaring met Excel. Excel cursussen zijn er voor beginners en voor gevorderden, en u kunt ook een Excel cursus in Rotterdam op maat laten maken, die perfect aansluit bij de wensen van uw medewerkers. Op de website van Quality mentors is een zeer informatieve pdf te bekijken over de webinars, een aanrader. Zie https://qualitymentor.nl/klassikaal-leren/webinars/ en klik op de download button.
 

Wat kan Chatbot voor mijn organisatie in Rotterdam betekenen?

Een chatbot kunt u in uw organisatie inzetten als ondersteuning voor uw medewerkers.  Met chatbot TOM, The Office Mentor geven we antwoord op uw vragen op een bondige manier. De antwoorden op de gestelde vragen komen in de vorm van teksten/uitleg, screendumps en online videotrainingen. De chatbot is 24x7 online om uw vragen te beantwoorden.

U ziet het. Quality Mentor is een perfecte ICT partner op cursus gebied. Of het nu gaat om een online cursus voor 1 persoon, een klassikale opleiding, een workshop, of een Webinar, alles is mogelijk, en bespreekbaar. Bijna elke cursus is naar uw wensen aan te passen. Ze leveren echt maatwerk bij Quality Mentor. Neem eens een kijkje op hun website, en overtuig uzelf. De link naar hun website: qualitymentor.nl
 

Veel succes met het zoeken naar de juiste cursussen voor uw bedrijf in Rotterdam, en je bent natuurlijk nooit te oud om te leren!

 

Microsoft office excel cursus training power bi