Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Luxueuze Bikes Rotterdam review en ervaringen

Luxueuze Bikes Rotterdam review en ervaringen

Lees hier op deze pagina alle informatie over Luxueuze Bikes. Bijvoorbeeld over deze onderwerpen: luxueuze bikes review, luxueuze bikes revieuw, luxueuze bikes ervaringen, luxueuze bikes rotterdam review

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 24/7
Dinsdag 24/7
Woensdag 24/7
Donderdag 24/7
Vrijdag 24/7
Zaterdag 24/7
Zondag 24/7

Adres

Straat Landelijke webshop
Stad Rotterdam
Email [email protected]
Website Luxueuze Bikes Rotterdam review en ervaringen
Diensten Luxueuze Bikes Rotterdam review | Luxueuze Bikes ervaringen |

 

Afbeelding met tekst, Lettertype, groen, schermopname

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Luxueuze bikes. Oftewel ‘luxe fietsen’

Voor de een is de fiets gewoon een vervoermiddel om in Rotterdam en omgeving naar het werk te gaan of boodschappen te doen. Voor de ander is de fiets meer dan dat. Dat kan zijn omdat de fiets een belangrijke hobby is, of omdat men liever de fiets neemt dan de auto. Wanneer jouw fiets meer voor jou betekent, denk je al snel aan een luxueuze bike. Voor de aanschaf van zo’n fiets is het goed om luxueuze bikes ervaringen van anderen te lezen, zodat je weet waar je op moet letten.

 

Wat is een luxueze bike?

Eigenlijk kun je een luxueuze bike het beste omschrijven als een fiets die net wat meer is dan de gewone “huis, tuin en keuken”-fiets. Dan kom je al snel uit bij de e-bike of voor wie wat sneller wil gaan dan 25 km per uur de speed pedelec, die kan namelijk tot 45 km per uur. De speed pedelec is perfect geschikt voor forenzen die de auto willen laten staan, maar de afstand naar het werk iets te lang vinden om te fietsen. Het is ook de perfecte fiets voor wie langere afstanden recreatief wil fietsen omdat de speed pedelec zeer geschikt is voor lange stukken waar je niet veel hoeft te stoppen.

 

Luxueuze bikes ervaringen

Uit de ervaringen van bezitters van e-bikes in Rotterdam kan men leren wat handig is om te weten wanneer men een luxueuze bike wil aanschaffen. Het verschil in snelheid tussen de elektrische fiets en de eveneens elektrisch aangedreven speed pedelec is hierboven al genoemd. Het voordeel van de hogere snelheid van de speed pedelec is uiteraard dat je sneller op je bestemming bent. Een van de nadelen is dat je er niet mee op het fietspad mag. Nu is het in Rotterdam wel zo, dat je ontheffing kan aanvragen en zo toch op het fietspad te kunnen rijden. Uit ervaring is namelijk gebleken dat veel gebruikers van speed pedelecs zich niet veilig voelen op de rijbaan tussen de auto’s en het vrachtverkeer, dan kan deze ontheffing uitkomst bieden. Bedenk wel dat hierbij de voorwaarde geldt dat je op het fietspad maar maximaal 30 km per uur mag rijden. De speed pedelec wordt vanwege de hogere snelheid onder de bromfietscategorie geschaard, dat betekent dat het dragen van een helm verplicht is. Uit reviews van gebruikers van luxueuze bikes in Rotterdam blijkt tevens dat om de maximale snelheid van de speed pedelec te halen wel meer inspanning van de gebruiker wordt verwacht. Voor wie sportief bezig wil zijn en zich af en toe (of regelmatig) wil inspannen op de fiets, kan dit juist als een voordeel worden gezien. Voor de persoon voor wie de 25 km voldoende is en de nadelen van de speed pedelec (rijbewijs, helm, ontheffing aanvragen) etc. is de e-bike prima.

 

Conclusie

Wie in Rotterdam een luxueuze bike wil aanschaffen, doet er goed aan om ervaringen en reviews (Google bijvoorbeeld eens op: luxueuze bikes review, som wordt het verkeerd gespeld zoals; luxueuze bikes revieuw, luxueuze bikes ervaring of luxueuze bikes rotterdam review) van gebruikers op internet te zoeken en zich zo een beeld te vormen van wat men verwacht alvorens tot aankoop over te gaan. Een ding staat vast: wie eenmaal een e-bike of speed pedelec heeft, is altijd beter af omdat men de auto vaker laat staan. Men is daardoor vaker in beweging en in de gezonde buitenlucht.

 

Afbeelding met tekst, Lettertype, groen, schermopname

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving