Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Technische dienstverlening / Loodgieter in Rotterdam kosten

Loodgieter in Rotterdam kosten

Sharing is caring

Ben je op zoek naar een loodgieter in Rotterdam, maar weet je niet waar je moet beginnen? In deze blog leggen wij uit hoe je bij een betrouwbare loodgieter terecht komt die zorgt dat de klus snel geklaard wordt!

Diensten die een loodgieter uitvoert

Een loodgieter voert dagelijks uiteenlopende klussen uit in en rond de woning. De loodgieter doet klussen zoals: riool ontstoppen, ontstoppen afvoer, verhelpen van een lekkage, uitvoeren van een lekdetectie, repareren van de dakgoot, onderhoud van de CV-ketel en nog veel meer! 

 

Naast deze werkzaamheden is de loodgieter ook actief op het gebied van ontwerpen en inbouwen van sanitair. Zo kun je de loodgieter vragen om de badkamer of het toilet te renoveren. 

 

Kosten loodgieter in Rotterdam

De kosten van een loodgieter in Rotterdam kunnen erg uiteenlopen. De meeste vakmannen vragen zo’n 40 tot 60 euro per uur. Wanneer de loodgieter met spoed moet komen voor een klus is het mogelijk dat de loodgieter hier extra kosten voor in rekening brengt. De kosten variëren per klus vrij erg, het ontstoppen van het riool komt bijvoorbeeld neer op ongeveer 150 euro. Terwijl het verhelpen van een lekkage kan oplopen tot 400 euro. 

 

Het is belangrijk om vooraf overeen te komen over de prijs, om onduidelijkheden en miscommunicaties te voorkomen. Dit kun je doen door de vakman hierna te vragen en vervolgens kun je akkoord gaan met het opgegeven prijzenoverzicht. 

Loodgieter in Rotterdam 

Wanneer je op zoek bent naar een loodgieter in Rotterdam kun je gemakkelijk terecht bij MyGo. MyGo werkt samen met loodgieters uit het hele land. Daarom kunnen wij je altijd linken aan een geschikte loodgieter. 

 

We hebben een ruim aanbod aan loodgieters uit Rotterdam en omstreken. Via MyGo kun je in aanraking komen met vakmensen van Rozenburg tot Zuidbroek en van Pijnacker tot Puttershoek.