Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / KOALA HUG lanceert antibacteriële handdoekenlijn van eucalyptushout en maiszetmeel

KOALA HUG lanceert antibacteriële handdoekenlijn van eucalyptushout en maiszetmeel

Sharing is caring

Van duurzaam beddengoed naar antibacteriële handdoekenlijn

KOALA HUG komt met een natuurlijke handdoekenlijn gemaakt van een combinatie van Tencel en Bioserica met blijvende antibacteriële eigenschappen. De Rotterdamse start-up breidt het duurzaam comfort van zijn beddengoed hiermee uit naar de badkamer. KOALA HUG wil de productie van deze handdoekenlijn realiseren met crowdfunding.

In het afgelopen jaar hebben de founders van KOALA HUG, Sandie en Robert Chan, gewerkt aan de ontwikkeling van een duurzame handdoekenlijn. Comfortabel badtextiel dat bestaat uit een combinatie van Tencel met als hoofdingrediënt eucalyptushout en Bioserica van maiszetmeel. “De belangrijkste en unieke eigenschap van onze Tencel Bioserica handdoeken is dat het voor altijd antibacterieel is en blijft. Je wast het er niet zomaar uit.” De productie van deze handdoekenlijn willen de founders via crowdfunding realiseren.

 

Crowdfunding voor productie en branding

Het Rotterdamse e-commercebedrijf heeft eerder succesvol een crowdfunding opzet via Crowd About Now. Voor de introductie van hun duurzaam bedtextiel in 2021 werd binnen twee weken het gestelde doel van 50.000 euro opgehaald. Dit geld werd benut om duurzaam beddengoed en dekbedden van Tencel eucalyptus goed in de markt te zetten. Deze nieuwe crowdfunding is bestemd voor de productie van de nieuwe, duurzame handdoekenlijn. Het doel van de founders is om zich zo beter in de Nederlandse markt te vestigen en verder te bouwen aan de zichtbaarheid en de community rond het merk KOALA HUG. Geïnteresseerden kunnen investeren via crowdaboutnow.nl/campagnes/koalahug2022.

 

Over KOALA HUG:

Start-up KOALA HUG begon op initiatief van Sandie Chan met de ontwikkeling van een duurzamer, comfortabel en hypoallergeen alternatief voor beddengoed dan van (bio-)katoen, linnen of bamboe. Vanuit kennis en ervaring in de textielsector van co-founder Robert Chan werd gekozen voor 100% TENCEL lyocell, gemaakt van duurzaam eucalyptushout. Het assortiment wordt nu uitgebreid met een duurzame handdoekenlijn van Tencel en Bioserica.

 

Meer informatie: https://koalahug.eu/