Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Wonen / Huis en Tuin / Huis verkopen zonder makelaar

Huis verkopen zonder makelaar

Expert op gebied van; ‘Huis verkopen zonder makelaar’ Je kunt een expert inschakelen, die je huis kan taxeren, waardoor je een goed beeld hebt van de werkelijke waarde van de woning.

Sharing is caring

...

Wat is mijn huis waard?

Als je zelf je woning wilt verkopen, dan is een van de eerste vragen: wat is mijn huis waard? Want je wilt uiteraard weten wat je huis kan opbrengen en vooral ook of je het verkoopt voor de prijs die het huis waard is. Vaak kijken mensen die zelf hun huis willen verkopen naar de WOZ-waarde van het huis. Echter, hierbij wordt geen rekening gehouden met eventuele woningverbeteringen die je aan het huis hebt aangebracht. Ook wordt vaak gekeken naar woningen in de buurt. Dat is een goede manier, maar die huizen moeten dan wel vergelijkbaar zijn met het huis dat je wilt verkopen. Woon je in een rijtjeshuis, dan is het redelijk vergelijkbaar. Woon je echter in een wijk met vrijstaande woningen, dan zal dit moeilijker zijn.

Expert op gebied van; ‘Huis verkopen zonder makelaar

Je kunt een expert inschakelen, die je huis kan taxeren, waardoor je een goed beeld hebt van de werkelijke waarde van de woning. Wanneer je zelf je huis wilt verkopen, dan kun je zo’n expert bijvoorbeeld inschakelen via de website zelfwoonhuisverkopen. Behalve advies met betrekking tot de waarde van je huis, kan de organisatie die achter deze website zit, je met veel meer vragen die je hebt, helpen.

 

Zelfwoonhuisverkopen is onder andere bekend van:

Huis verkopen zonder makelaar-1 Huis verkopen zonder makelaar-1 Huis verkopen zonder makelaar-Jaap Huis verkopen zonder makelaar-Omroep WNL Huis verkopen zonder makelaar-indebuurtHuis verkopen zonder makelaar-nrc

 

Voordelen van zelf je woning verkopen

Het verkopen van een woning is iets waarbij je niet over één nacht ijs gaat. Er komt veel bij kijken. Veel mensen schakelen daarom een makelaar in, zodat ze zeker zijn dat ze geen fouten maken. Maar een makelaar kost veel geld. Bij de verkoop van uw woning berekent de makelaar namelijk een percentage van de verkoopprijs van de woning als vergoeding, dit is de zogenaamde courtage. Gemiddeld bedraagt die courtage 1%. Dat wil zeggen dat wanneer je huis € 300.000 waard is, je de makelaar € 3.000 moet betalen. Door zelf je huis te verkopen, bespaar je dit geld. En als je inderdaad met vragen zit, dan hoef je niet alleen voor te staan.

Hulp bij het verkopen van je woning

De eerder genoemde website zelfwoonhuisverkopen biedt behalve experts om de waarde van je huis te bepalen allerlei services die je op weg helpen om je huis te verkopen. Je kunt zelfs de hele verkoop van je huis uit handen geven. Op deze manier kun je toch je huis verkopen voor de prijs die het waard is zonder veel geld kwijt te zijn aan een makelaar. Daarnaast bieden ze ook nog andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld: je wilt je huis wel verkopen, maar kan of wil er niet meteen uit. Geen probleem, je bepaalt zelf de overdrachtsdatum Of ben je door bepaalde omstandigheden gedwongen je huis te verkopen, maar wil je eigenlijk niet weg? Dan bestaat de mogelijkheid om je huis te verkopen en terug te huren. Dit zijn opties die een makelaar je niet of niet snel zal bieden.

Zelf je huis verkopen, het kan!

Als je opziet tegen het zelf verkopen van je woning omdat je bang bent dat je er niet voor krijgt wat je huis waard is, of omdat je niet genoeg kennis zou hebben om dit zelf te doen, dan zie je dat het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn en dat het juist vele voordelen oplevert.