Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Marketing automation software | CRMontzorgt

Marketing automation software | CRMontzorgt

Herken je dit? Je bent je bedrijf een paar jaar geleden begonnen en begint nu toch echt de beperkingen van je huidige software en systemen te merken. Soms schiet er wel eens een afspraak door de mazen van het net, of krijg je zo veel e-mails binnen dat je niet meer weet waar je moet beginnen met reageren.

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag Via mobiel
Zondag Via mobiel

Adres

Straat 12Melkhof
Postcode 2613 KA
Stad Delft
Telefoon 06 – 145 351 32
Email [email protected]
Website Marketing automation software advies
SocialMedia
Diensten Software consultant | CRM consultant | Marketing automation consultant |

Herken je dit? Je bent je bedrijf een paar jaar geleden begonnen en begint nu toch echt de beperkingen van je huidige software en systemen te merken. Soms schiet er wel eens een afspraak door de mazen van het net, of krijg je zo veel e-mails binnen dat je niet meer weet waar je moet beginnen met reageren. Je bent nu alleen maar bezig met werken in je bedrijf in plaats dat je aan je bedrijf werkt. En als je wilt groeien met je bedrijf dan is het toch echt belangrijk dat je blijft werken áán je bedrijf. Maar hoe win je voor jezelf deze tijd terug? Dat lees je hier!

Tijd terug winnen hoe doe je dat?

Het terugwinnen van tijd kan op verschillende manieren. Je kunt natuurlijk personeelsbestand uitbreiden met een extra FTE. Maar dit is aan de ene kant duur, en aan de andere kant is de tijdwinst die je hiermee behaald afhankelijk van de systemen en workflows die je hebt ingericht. Veel handiger is, zeker als je budgetten nog wat beperkt zijn, het gebruik van de juiste software die je helpt met het managen van je tijd. En nee ik heb het hier niet over tijd management software hoewel dit soms ook een uitkomst kan zijn. Ik heb het hier over het automatiseren van communicatie waardoor lead generatie, opvolging en nazorg volledig geautomatiseerd kan worden. Zo werk je aan je bedrijf zonder dat dit jou extra tijd kost.

Tijd winnende software

Met welke type software kun je dit bereiken? In mijn beleving zijn hier de volgende type software onmisbaar voor:

CRM software

● Email marketing software

● Marketingautomatisering software

CRM software

Als sales belangrijk is voor je bedrijf dan is CRM software dé tool om je sales activiteiten te stroomlijnen en met een beetje geluk te automatiseren. Een CRM pakket maakt het mogelijk om klant en contact informatie dynamisch op één plek te hebben, samen met gemaakte afspraken en notities van sales medewerkers. Een CRM tool kan je verkoop medewerkers ook structuur geven doordat alle leads in een overzichtelijke sales pipeline staan. Zo weet je precies waar een lead zich in het verkoopproces bevind en kunnen automatisch nieuwe taken aangemaakt worden voor elke sales fase. Dé tool bij uitstek dus om je sales proces naar het volgende niveau te tillen.

Email marketing software

Email marketing software stelt jou in staat om op een hele persoonlijke manier met grote groepen mensen te communiceren. Dit maakt email marketing bij uitstek geschikt om een relatie op te bouwen met contacten voordat je begint met verkopen. Wanneer je dit goed toepast heb je voor je het weet een trouwe klantenbasis waar je nieuwe productlanceringen aan kan presenteren. En omdat je van tevoren een relatie op hebt gebouwd zul je merken dat een groot deel (30% is geen uitzondering) van je klantenbestand staat te springen om je nieuwe product. Een goedkopere manier van marketing is er niet! Maar is email markering software dan alleen geschikt voor bedrijven die fysieke producten verkopen? Nee zeker niet. Zo gebruiken uitzend bureaus, (online) marketing bedrijven en virtual assistant’s, die toch echt diensten leveren aan hun klanten, email marketing voor het opwarmen van leads om ze daarna telefonisch te benaderen. Email marketing is hierdoor een van de goedkoopste vormen van marketing en reclame die je maar kunt vinden. En op het moment dat je energie hebt gestoken in het opbouwen van je klantenbestand nog een van de best converterende ook!

Marketingautomatisering software

Als je de complete klantreis in beeld wilt brengen, én hier actief op wilt inspelen, dan is marketingautomatisering software de beste ‘tool for the job’. Zo kun je met een marketingautomatisering tool je (potentiële) klanten op verschillende platformen volgen. Volg bijvoorbeeld welke website pagina’s ze bezocht hebben, of ze die toffe post op social media geliket of gedeeld hebben en natuurlijk hoe ze op je email reageren. En omdat volgen één ding is, maar actie nemen op de handelingen die een (potentiële) klant onderneemt is een tweede nog belangrijkere stap. En dit is precies wat marketingautomatisering je biedt. Bezoekt een klant je betaal pagina of die hele belangrijke producten/diensten pagina zonder dat hij een aankoop doet of contact opneemt? Dan kun je hem direct, of met een gepaste wachttijd via verschillende kanalen benaderen. Ja want een marketingautomatisering tool geeft je de mogelijkheid om op verschillende manier te communiceren met je contacten. Via email, SMS berichten en zelfs via berichten op je website. Dit zorgt ervoor dat een marketingautomatisering oplossing ideaal is om de complete klantenreis in de gaten te houden, en klanten heel persoonlijk (nog persoonlijker dan met email marketing) te benaderen.

Hulp bij software overstap

Je leest het er zijn heel wat softwareoplossingen die je tijd kunnen besparen waardoor je weer tijd terugwint om te werken áán je bedrijf in plaats van dagelijks ín je bedrijf te werken. En dit geeft je de mogelijkheid om te groeien, meer klanten te bedienen en natuurlijk meer omzet te verdienen. Maar hoe weet je dan zeker of je de juiste software gekozen heb of gaat kiezen? Vandaag de dag is er een ongelofelijk groot aanbod aan email marketing-, marketingautomatisering- en CRM-software. En dit maakt het kiezen van nieuwe of vervangende bedrijfssoftware een lastig besluit, en zeker geen besluit dat over één nacht ijs kan gaan. Maar heb je echt zin en uhhh tijd om eerst uit te zoeken welk type software je nodig hebt, en dan nog eens uit al die aanbieders de beste te kiezen? En als je dat dan allemaal gedaan hebt, heb je dan wel de beste keuze gemaakt. Had je bijvoorbeeld toch niet dat goedkopere pakket kunnen hebben? Of heb je nu juist die goedkopere gekozen en merk je dat je toch te weinig functionaliteit hebt.

De oplossing

CRM Ontzorgt komt met dé oplossing voor dit probleem. Met de Software Advies Service van CRM Ontzorgt ontvang je een overzichtelijk rapport van een ervaren software consultant gebaseerd op jouw unieke situatie. Als eerst kijkt je software consultant wat je bedrijf nodig heeft, welk type tool past het best en leidt voor jou bedrijf tot de meeste tijdwinst. Als dit duidelijk is gaat je software consultant aan de slag om de best passende oplossingen te vinden. Overal word naar gekeken, welke software je momenteel gebruikt, je bedrijfsprocessen en hoe de software hier op in kan spelen en ga zo maar door. Al deze informatie word in een duidelijk rapport verwerkt en je hoeft alleen nog maar op basis van de informatie van een software expert te kiezen waar jij het beste gevoel bij hebt. Wil jij nu toch echt weer eens áán je bedrijf werken maar weet je niet precies met welke software je dit het beste kunt realiseren? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis adviesgesprek