Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Wonen / Huis en Tuin / Wat zijn inbetweens en vitrage

Wat zijn inbetweens en vitrage

Sharing is caring

Ben je aan het kijken naar nieuwe raamdecoratie? Dan kom je een groot aantal begrippen en termen tegen. Al deze termen zorgen er uiteindelijk voor dat je een bepaalde keuze maakt en geniet van de voordelen die deze met zich meebrengen. Twee termen die je tegenkomt op dit gebied zijn inbetweens en vitrage. Maar wat zijn dit precies? Door jezelf goed voor te bereiden tijdens jouw zoektocht, zorg je dat jij de juiste keuze maakt. Onderstaande informatie zet een aantal zaken voor jou op een rij, waardoor je gelijk van alle duidelijkheid bent voorzien. 

 

Privacy creëren met inbetweens 

Inbetweens zijn gordijnen die lichtdoorlatend zijn. Hiervoor zijn de gordijnen gemaakt van een stofdikte die tussen de gewone gordijnen en vitrage inzitten. In veel gevallen zijn ze transparant, maar daarbij wel voller van stof door de dikkere weving en draad. Je kunt dankzij deze raamdecoratie op maat nog wel naar buiten kijken, maar niemand kan meer naar binnen gluren. Het geeft jou daarom ook veel privacy in de ruimtes waarin je deze op hebt hangen. Je kunt tevens een groot aantal kleuren terugvinden bij deze inbetweens, zodat je ze volledig aan jouw wensen en interieur aan kunt laten sluiten. 

 

Vitrage als extra voor in de ruimtes 

Vitrage is een geheel andere variant als je voor raamdecoratie slaapkamer of een van de andere ruimtes in huis gaat kijken. In dit geval gaat het namelijk om een transparante stof, die je tussen de ramen en de gordijnen ophangt. Deze transparante stof houdt wel iets van licht binnen, maar zal tegelijkertijd nog veel licht verzorgen. Voor een verduisterend effect heb je daarom wel gordijnen of andere raamdecoratie nodig. Ook kunnen mensen via deze vitrage nog naar binnen kijken, maar zal het zicht niet volledig helder zijn wanneer iemand naar binnen kijkt. 

 

Meerdere varianten te vinden bij Inhuisplaza 

Je kunt beide varianten goed met elkaar vergelijken en bepalen wat het beste bij jouw woning past. Het is afhankelijk van de rest van de raamdecoratie welke je aan moet schaffen. Bij Inhuisplaza vind je beide opties terug en kun je ook naar de andere varianten raambekleding kijken. Tevens heb je hier ook andere zonwering, waardoor je te allen tijde een op maat gemaakte zonwering of raambekleding hebt en alleen nog maar kunt genieten van de voordelen die deze met zich meebrengen. Door jouw wensen op een rij te zetten, weet je zeker dat alles helemaal bij jou past.