Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / Marlinda en Marjaline gezicht van Rotterdamse campagne rondom bodypositivity

Marlinda en Marjaline gezicht van Rotterdamse campagne rondom bodypositivity

Sharing is caring

Rotterdam – Deze week staat in het teken van een campagne rondom bodypositivity. Onderneemster Kanessa Muluneh heeft de campagne opgezet. Twee van de gezichten van deze campagne zijn de Rotterdamse Marlinda Dijkstra en Marjaline Cook.

 

“Ik zocht me kapot naar sportkleding voor plussize vrouwen, maar het was onmogelijk om ze te vinden. Daarom ging ik deze kleding zelf maar maken. Ik wil dat de kleding ervoor zorgt dat ze vrouwen siert en hen inspireert om weer met vertrouwen naar zichzelf te kijken. Marlinda Dijkstra en Marjaline Cook zijn teamleden van de Rotterdam Ravens – het American football team. De dames werden gefotografeerd in de sportoutfit van het Football team. Het doel van de kledinglijn van Kanessa Muluneh is om de zelfverzekerdheid van vrouwen een boost te geven, met behulp van sportieve kleding.

Meer vrouwen met een maatje meer

Het aantal vrouwen met een plussize maat groeit al jaren. Pas de laatste jaren beginnen de grote merken zich te richten op vrouwen met een maatje meer volgens Fashionunited. Muluneh startte in 2017 met het ontwikkelen, de productie en het aanbieden van sportieve kleding voor plussize vrouwen. Ze ontwerpt de kleding zelf en laat het voor het grootste gedeelte fabriceren in Zuid-Europa. Muluneh onderscheidt zich met haar sportkleding door als eerste een dubbele laag stof in de sportlegging toe te voegen. Zo is het ondergoed niet te zien. Verder zitten er koordjes aan om de legging vast te maken.

Uitbreiding met lingerie en badkleding

Het aankomende jaar hoopt Muluneh ook lingerie en badkleding te kunnen aanbieden. Sinds het begin van de eerste lijn sportleggings is er niet alleen vraag naar vanuit Nederland, maar ook vanuit België, Scandinavië, de VS en Canada. Daarnaast is Kanessa ook ontwerper van alle sportoutfits van de Queens Football League. Dit is de eerste American Football League in Nederland voor vrouwen.

Over Kanessa Muluneh

Kanessa Muluneh is een mumtrepeneur uit de omgeving van Amsterdam. Ze is het gezicht van de plussize (sport)kledinglijn ‘Kanessa’ én de ontwerpster van deze kledinglijn. Ze voert deze maand campagne rondom het thema bodypositivity.

Meer informatie vindt u op https://kanessa.net.