Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Kleding laten bedrukken

Kleding laten bedrukken

Sharing is caring

Voor bedrukken kleding Den Haag zijn er verschillende mogelijkheden. Misschien ben je geïnteresseerd in kleding die meer aansluit bij jouw stijl. Maar soms zijn ​​de stijlen die je wilt gewoon niet in een kledingwinkel bij jou in de buurt. Dat is waar textiel laten bedrukken mogelijkheden biedt. Je kunt een gespecialiseerd bedrijf vragen om je eigen ontwerp te maken en dit toe te passen op t-shirts en andere soorten kleding. Het is erg handig in situaties waarin je speciale kleding nodig hebt voor je sportteam, school, bedrijf, enzovoort. Bij dit soort bedrijven kun je je eigen T-shirt logo ontwerpen of door hen laten maken. Als je eenmaal een t-shirt ontwerp hebt geselecteerd, kun je het in bulk bestellen, waardoor het perfect is voor groepen. 

Volledig op jouw wensen afgestemd

Naast de ontwerpen kun je bij printservices ook een specifiek type materiaal of proces aanvragen. Het kan zijn dat je goed moet zoeken als je een meer gepersonaliseerde maar moeilijke print wilt laten maken. Het beste aan het kunnen kiezen wat voor soort stof je wilt gebruiken, is het comfort. Er zijn heel veel soorten stoffen op de markt. Elke stof heeft zijn eigen kenmerkende gevoel dat je wel of niet comfortabel vindt. Naast de stof kun je ook het type bedrukking kiezen dat op je shirt wordt geprint. Er zijn verschillende soorten bedrukking die je kunt laten aanbrengen. Er zijn plastisol-inkten, inkten op waterbasis en special effect-inkten. Het hangt af van je specificaties en het budget dat je tot je beschikking hebt. Houd er rekening mee dat elke service varieert in prijzen en ambachtelijke vaardigheden. 

Gekwalificeerd personeel

Een van de beste aspecten van printservices zijn de mensen die erin werken. Bij het moderne textiel bedrukken kunnen zeer geavanceerde machines worden gebruikt om kleding te bedrukken, maar er zijn nog steeds bekwame mensen nodig om het uit te voeren. Bij deze bedrijven zijn er mensen die weten hoe ze met hoge precisie moeten printen. Daarnaast hebben ze veel kennis van de materialen die erbij komen kijken. Zij weten welke materialen en inkten voor elke specifieke situatie werken. Er zijn ook meestal mensen in dienst die weten hoe ze moeten omgaan met software waarmee je ontwerpen en patronen kunt maken. Al deze kwaliteiten zijn nodig om je het gewenste resultaat te bezorgen.