Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Handel | Detailhandel / Rotterdam Ravens per 1 september te zien op Sporthy

Rotterdam Ravens per 1 september te zien op Sporthy

Sharing is caring

Per 1 september zijn de Rotterdam Ravens en Sporthy een samenwerking aangegaan waarbij de Rotterdamse American Football dames hun trainingen en wedstrijden gaan delen op het social mediaplatform voor sport. De Ravens en Kanessa Muluneh zijn verguld met de samenwerking en roepen andere sportteams op om hetzelfde te doen.

Sporthy startte in juni 2021 als eerste social mediaplatform gericht op het delen van workouts en wedstrijden zodat sportteams en -instructeurs hun bereik en omzet kunnen vergroten. Het aanbod van Sporthy is nu verruimd met de wedstrijden en workouts van de Rotterdam Ravens.

Kanessa Muluneh, de onderneemster achter de samenwerking, is in haar sas met de samenwerking: “We gaan samen meer belangstelling bewerkstelligen voor de interessante trainingen en matches van de Rotterdam Ravens. En daarmee hebben we ook weer een gevarieerder aanbod op ons sportplatform. Natuurlijk willen we graag nog meer van dit soort samenwerkingen beginnen met landelijke, regionale en lokale sportinstructeurs en -teams.”

Wil je meer weten over Sporthy? Ga dan naar Sporthy - World's First Online Sports Center