Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Gezondheidszorg en welzijnszorg / Maak kennis met deze tips en manieren voor vollere lippen

Maak kennis met deze tips en manieren voor vollere lippen

Sharing is caring

Er zijn verschillende redenen waarom mensen graag vollere lippen willen. Voor sommigen is het gewoon een kwestie van esthetiek - zij geven de voorkeur aan vollere lippen boven dunnere. Anderen vinden hun lippen te dun in verhouding tot de rest van hun gezicht en willen een beter evenwicht. Bovendien hebben sommige mensen van nature dunne lippen die ze graag voller willen maken om er jeugdiger uit te zien. Wat de reden ook is, er zijn nu veel mogelijkheden voor wie vollere lippen wil. Als je op zoek bent naar manieren om vollere lippen te krijgen, lees dan snel verder voor enkele tips om je te helpen de gewenste look te bereiken.

Gebruik een lip plumper

Dit is een cosmetisch product dat ingrediënten bevat die de lippen tijdelijk doen opzwellen, waardoor ze er voller uitzien. Breng het aan vóór je lippenstift of gloss voor het beste resultaat.

Gebruik lipliner

Dit kan helpen om de illusie van vollere lippen te creëren door de natuurlijke vorm van je lippen te overlappen. Kies een lipliner die een tint donkerder is dan je natuurlijke lipkleur voor het beste resultaat.

Gebruik highlighter

Het aanbrengen van highlighter net boven je bovenlip kan de illusie van vollere lippen wekken. Zorg ervoor dat je het goed blend zodat het niet lijkt alsof je een streep make-up op je gezicht hebt!

Exfolieer je lippen regelmatig

Zo blijven ze er glad en vol uitzien door dode huidcellen te verwijderen. Je kunt hiervoor een suikerscrub of een in de winkel gekochte lipscrub gebruiken.

Drink veel water en eet gezond

Door je lichaam gehydrateerd en gevoed te houden, blijven je lippen er op hun best uitzien. Drink de hele dag door veel water en eet voldoende gezond voedsel, zoals fruit en groenten.

Overweeg lipfillers

Lipfillers zijn een populaire cosmetische behandeling waarmee vollere, vollere lippen kunnen worden verkregen. Bij de behandeling wordt een filler op basis van hyaluronzuur in de lippen gespoten om ze meer volume en contouren te geven. De resultaten duren over het algemeen zes maanden voordat het eigen lichaam de vuller begint af te breken en te verdwijnen. Het is dus belangrijk op te merken dat lipvullers niet permanent zijn, er kunnen meerdere behandelingen nodig zijn om de resultaten te behouden. Bovendien is het belangrijk dat een ervaren professional de injecties uitvoert om mogelijke bijwerkingen of complicaties te voorkomen.

Wil je meer weten over een behandeling van hyaluronzuur om lippen met meer volume te krijgen? Signé Clinics is de cosmetische kliniek Rotterdam die altijd streeft naar een natuurlijk resultaat en uitsluitend werkt met de meest hoogwaardige materialen en experts.