Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Gezondheidszorg en welzijnszorg / De verzorging van het haar van een man

De verzorging van het haar van een man

Sharing is caring

Het uiterlijk van een man is voor hen vaak veel belangrijker dan je denkt. Vaak wordt er vanuit gegaan dat het de vrouwen zijn die het meeste waarde hechten aan hoe ze de deur uit gaan, maar ook mannen kunnen er wat van. Waar vrouwen zichzelf mooier maken door wat make-up op te doen op een slechte dag, doen mannen zichzelf wat mooier maken door hun haar en gezichtshaar goed te verzorgen om er zo goed verzorgd uit te zien. Daarom wil je als man natuurlijk wel dat jouw kapper de beste is, daarom kiezen veel mannen voor een bezoek aan een barber. Wil je meer weten over wat een barber is? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

 

Waarom bezoeken mannen graag een kapper

De meeste mannen dragen geen make-up en daarom is hun haar dan het enige wat zij kunnen doen om te zorgen voor een verzorgd uiterlijk. De meeste mannen voelen zich dan ook erg goed als ze net hun haar hebben laten knippen en als ze daar de deur uit gaan met een frisse look. Strakke lijnen in het kapsel, een getrimde en bijgeknipte baard en een snor die ook weer netjes is gemaakt. Je zou het kunnen zien als de make-up die vrouwen op doen, met een bezoek aan de kapper voelen mannen zich vaak net wat zelf verzekerder.

 

Het verschil tussen een kapper en een barber

Als je als man graag de full experience wilt wanneer je jouw haar gaat laten knippen, dan kan je het beste naar een barber gaan. Het verschil tussen een normale kapper en een barber is namelijk dat een normale kapper echt alleen je haar doet. Hier wordt je haar dan gewassen, gefohnd, eventueel gekleurd en geknipt. Een barber doet dit natuurlijk ook allemaal, maar ook word het gezichtshaar hier helemaal verzorgd. De baard wordt getrimd, geknipt en in model gebracht en het zelfde geldt ook voor de snor. Zo ga je als man helemaal fris de deur uit bij een barber.

 

De beste barber in de omgeving

Als je een barber in Rotterdam zoekt dan zou je eens een bezoek moeten brengen aan Schorem. Deze barber staat bekend als een van de, al dan wel niet de beste barber van Nederland. Hier ga je gegarandeerd de deur uit met een hele frisse coupe en een verzorgde uitstraling.