Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Communicatie en Media / Redenen om een Rotterdams 010 nummer aan te vragen

Redenen om een Rotterdams 010 nummer aan te vragen

Sharing is caring

Als het om telefoonnummers voor thuis of mobiele telefoons gaat, krijgen we meestal een nummer toegewezen en denken er dan nooit meer over na.

Zakelijke telefoonnummers voor bedrijven en organisaties zijn echter anders. Een zakelijk telefoonnummer moet altijd zorgvuldig overwogen worden en afgestemd zijn op de marketing doelstellingen van de organisatie.

Subliminaal maken we allemaal veronderstellingen over bedrijven op basis van hun telefoonnummer. Telefoonnummers kunnen belangrijk zijn als het gaat om het overbrengen van subtiele boodschappen en zijn de sleutel om potentiële klanten over te halen de telefoon op te nemen.

Bijvoorbeeld, een 010 netnummer kan de indruk wekken dat het om een in Rotterdam gevestigde onderneming gaat. Klanten buiten de havenstad kunnen hierin lezen dat het bedrijf een zekere omvang heeft, goed gevestigd is, of een nationaal (zelfs wereldwijd) bereik heeft.

Gratis nummers moedigen meer telefoontjes en nieuwe vragen aan, terwijl gedenkwaardige nummers vaak gebruikt worden door merken die ervoor willen zorgen dat ze het eerste nummer zijn dat in je opkomt. Dit geeft bedrijven een voorsprong op hun concurrentie of, voor hulplijnen, een nummer dat gemakkelijk herinnerd kan worden als dat nodig is. Voor sommige bedrijven hebben lokale nummers enorme voordelen.

Wat zijn de voordelen van lokale 010 nummers?

Klanten aantrekken die 'lokaal willen winkelen'

Waar je bedrijf zich ook bevindt, het is mogelijk een lokaal telefoonnummer te krijgen voor een bepaalde plaats. Dus een 010 nummer aanvragen behoort tot de opties. Dit helpt om klanten het gevoel te geven dat ze een plaatselijk bedrijf gebruiken of een bedrijf met een fysieke aanwezigheid. In werkelijkheid is een stenen vestiging binnen de code van het gebied niet nodig.

Lage kosten

Klanten die vanaf een vaste lijn bellen zullen niet afgeschrikt worden door oplopende gesprekskosten, in plaats daarvan zullen ze zich gerustgesteld voelen dat er geen onverwachte rekeningen zullen zijn.

Richt je op meerdere locaties

Voor sommige bedrijven kan het hebben van meerdere lokale nummers voordelig zijn, vooral wanneer ze voet aan de grond proberen te krijgen op nieuwe markten.

Perfect voor werken op afstand

Lokale nummers kunnen naar elk toestel, vast of mobiel, worden doorgeschakeld, zodat een oproep vanaf elke locatie kan worden beantwoord.  Dit kan voordelig zijn voor wie op afstand werkt of voor virtuele bedrijven die geen fysieke basis hebben.

Met de professionele 010 bedrijfsnummers is het mogelijk om nummers naar alternatieve lijnen om te leiden, waar dan ook, dag en nacht. Dit is perfect voor moderne bedrijven en helpt ervoor te zorgen dat belangrijke oproepen nooit gemist worden. Bellers worden niet extra aangerekend, ook al spreek je ze in werkelijkheid van de andere kant van de wereld. Deze mate van flexibiliteit kan ongelooflijk voordelig zijn voor ondernemingen in elke bedrijfstak.