Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Communicatie en Media / Alle praktische tips voor de ‘dag van je leven’

Alle praktische tips voor de ‘dag van je leven’

Sharing is caring

Ben jij een gelukkige bruid of bruidegom, of de wellicht iets minder gelukkige ceremoniemeester die alle vervelende organisatorische punten moet opknappen? Geen nood! Wij willen je graag helpen met een aantal praktische tips over hoe je een prachtige bruiloft organiseert op een goede locatie in of rondom Rotterdam

Een bruiloft is voor velen de lang verwachte ‘dag van hun leven’ en het is dus belangrijk om grootst en goed georganiseerd uit te pakken. Je moet rekening houden met allerlei praktische dingen, maar ook zorgen voor een goede sfeer en lekker eten. Hier zijn alle praktische tips op een rij: 

Tip 1: Een goede voorbereiding is het halve werk


Voordat je begint met plannen moet je natuurlijk gaan zitten en overleggen. De bruidegom, de bruid en de een of meerdere ceremoniemeesters, moeten natuurlijk alle praktische punten bespreken. Wie moet er worden uitgenodigd, hoe gaat de dag eruitzien en wat zijn dingen waar rekening mee moet worden gehouden in de organisatie. Zorg voor een leuke en ontspannen brainstorm waar iedereen zijn zegje kan doen: geen idee is te gek in dit stadium. 

 

Tip 2: Kies een prachtige trouwlocatie


Zowel het ringen uitwisselen in het gemeentehuis als een traditionele inzegening in een kerk zijn nog steeds een van de meest gebruikte vormen van trouwen. Ga dus op zoek naar de prachtige plekken, kerkjes met fotolocaties en locaties waar de trouwambtenaar een ceremonie kan voltrekken. Is er voldoende plek voor het aantal personen op de gastenlijst? En is het de droomlocatie voor de bruid zowel als de bruidegom? En misschien ook een belangrijk vraag: kunnen er mooie foto’s worden gemaakt? 

 

Tip 3: Kies een prachtige feestlocatie


Als je op zoek gaat naar een prachtige feestlocatie, kun je terecht bij Zaalverhuur Rotterdam, waar je betaalbare feestlocaties kunt vinden met alle voorzieningen die nodig zijn voor een prachtig feest. Niet alleen de lekkerste diners, maar ook de beste locaties voor een feest tot diep in de nacht. Een dergelijke locatie is geschikt voor allerlei meetings en events en heeft alle voorzieningen in huis zoals microfoons, een geluidsinstallatie, een beamer en natuurlijk de hele avond lang hapjes en drankjes. 

 

Tip 4: De beste trouwauto maakt het af


Naast het stoere pak van de bruidegom, de prachtige jurk van de bruid is het ook de bedoeling dat de twee gelukkige tortelduifjes rijden in de mooiste bolide. Wat is de stijl van het bruidspaar? Houden ze van een stoere Mustang? Of willen ze liever een kleine, stoer opgeknapte Oost-Duits trabantje? Misschien is het bruidspaar eigenlijk heel modern en is het mooier om voor hen een moderne Chrysler te regelen of de nieuwste Jaguar. 

 

Tip 5: Zorg voor de meest originele afsluiting


Als afsluiting van een bruiloft is het natuurlijk prachtig om iets origineels te doen. Voordat de bruid en de bruidegom naar hun eerste nacht samen afreizen in hun trouwbolide, is het leuk om ze met een professionele vuurwerkshow, hun favoriete lied en spetterende sterretjes uit te zwaaien. Denk ook bijvoorbeeld aan het oplaten van een wensballon of vele andere originele ideeën.