Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Glaszetter-Glasreparatie-Glashandel Rotterdam | 010 3105140

Glaszetter-Glasreparatie-Glashandel Rotterdam | 010 3105140

Glaszetter Rotterdam voor vervanging en reparatie van ramen

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 00:00 - 24:00
Dinsdag 00:00 - 24:00
Woensdag 00:00 - 24:00
Donderdag 00:00 - 24:00
Vrijdag 00:00 - 24:00
Zaterdag 00:00 - 24:00
Zondag 00:00 - 24:00

Adres

Straat Heel Rotterdam
Postcode 3012 AD
Stad Rotterdam
Telefoon 010 3105140
Email [email protected]
Website Glaszetter Rotterdam
Diensten Glaszetter | Glazenzetter | Glashandel | Glasservice | Dubbelglas plaatsen | Glasreparatie | Glasvervanging | Werkgebied door heel Nederland |

Glaszetter Rotterdam vakkundige glaszetter

Glaszetter Rotterdam biedt uitstekende service op het gebied van glas en ramen. De glaszetter Rotterdam hanteert een 24 uurs glasservice bij nood zoals schade en inbraak. Ook voor het plaatsen van een nieuw raam staat de glaszetter snel klaar. Belangrijk is dat een woning goed is geïsoleerd voor een optimale zuinige energie benutting. De specialist zet dubbelglas wat zorgt voor een goede isolatie. Het kozijn wordt eerst goed uitgemeten alvorens het glas wordt geplaatst. De montage werkzaamheden zijn nauwkeurig en tevens wordt er een hoge garantie geboden nadat de montage heeft plaats gevonden. Er zijn veel soorten glas mogelijk bij glaszetter Rotterdam zoals inbraakwerend glas maar ook glas met geluidsdemping. De glaszetter in Rotterdam kan snel contact opnemen met de glashandel zodat deze snel is voorzien van alle benodigde materialen voor de montage.

Spoedservice en producten

Glaszetter Rotterdam hanteert een 24 uurs glasservice. Als een glas is gebroken door bijvoorbeeld een storm, een tak van een boom of als iemand een steen door de ruit heeft gegooid hoef je alleen maar even te bellen. Natuurlijk wordt er glas geplaatst wat binnen het budget past en eventueel een sterk glassoort geadviseerd om te voorkomen dat het glas weer breekt. Dubbelglas is een goede keuze vanwege de hoge isolerende werking dat zul je dan ook terug gaan zien op je energierekening. Als je veel overlast hebt van voorbijrijdend verkeer is glas met geluiddempende eigenschappen wellicht een goede keuze. Glaszetter Rotterdam houdt rekening met jouw wensen en neemt vooraf contact op met de glashandel om het gewenste glas te leveren. Natuurlijk horen bij isolerende glas ook kozijnen met isolerende werking voor het beste resultaat. Zo kan warmte niet meer ontsnappen uit de woning. Het is in dit geval ook verstandig deuren die uit glas bestaan te laten voorzien van dubbel glas.

Een goede garantie

Indien het glas alsnog raakt beschadigd biedt de glaszetter indien de montage door de glaszetter en niet door jouzelf is gedaan 25 jaar garantie omdat glas zo gezet dient te worden dat het 25 jaar lang meegaat. De kans is dus heel groot dat het glas 25 jaar lang geen enkel probleem geeft. Mocht het glas toch onverhoopt stuk gaan? Dan heb je 25 jaar lang garantie waardoor het glas binnen deze termijn gratis wordt gerepareerd of vervangen. Het scheelt enorm in stook kosten en het glas gaat vrijwel nooit lek. In bijna alle gevallen gaat het glas heel erg lang mee zonder er naar hoeven om te kijken.

Bel de lokale glaszetter: 010 3105140