Jij en je collega’s zijn al maanden bezig met de voorbereiding voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Je hebt al enkele brainstormsessies gehouden met je team, al twee datumprikkers rondgestuurd maar je komt er maar niet uit. Waar moet je gaan eten..?
Eten tijdens een bedrijfsuitje
Tijdens een etentje is het belangrijk dat er voor iedereen wat wils is. Zo kun je bij Woodstone in Alphen aan de Rijn kiezen uit een groot assortiment, ze hebben zelfs gezonde pizzas van maar 600 calorieën. Een ruime keuze is belangrijk, zo kun je rekening houden met ieders voorkeuren qua eten. Verstandig is om voorafgaand aan een uitje te inventariseren wat iedereen wel of niet lekker vindt en of er allergieën zijn waar rekening mee gehouden moet worden.
De activiteit
Tijdens een bedrijfsuitje hoopt iedereen op een leuke activiteit, maar wat maakt een activiteit nou leuk? Vaak worden activiteiten als leuk ervaren wanneer er competitie en uitdaging in terug te vinden is. Vandaar dat lasergamen, paintballen en obstakelruns als leuk worden ervaren. Competitie kun je zelf maken, verloot prijzen aan het winnende team zoals een etentje, tegoedbonnen of een leuk cadeaupakket.
Waardering
Voor werknemers is een blijk van waardering steeds belangrijker. Zet ze deze dag eens extra in het zonnetje. Geef ze allemaal een leuk, persoonlijk cadeau mee naar huis waar ze echt wat aan hebben. Bedank alle medewerkers voor de inzet van het afgelopen jaar. Wanneer zij een gevoel van waardering krijgen en zich belangrijk voelen binnen de organisatie zullen ze het komende jaar ook meer hun best doen.
Een afsluiting om nooit te vergeten
Een afsluiting wordt vaak het beste onthouden van een bedrijfsuitje, zorg voor een fantastisch diner of leuk avondje uit. Ga met z’n allen op kroegentocht of doe een ‘late night’ dropping. Mocht je helaas niet mee kunnen en zelf een gezellige avond thuis willen organiseren kan dat natuurlijk ook. Ga je mee en wil je een van je collega’s verrassen? Vertel tegen de medewerkers dat hij of zij jarig is en je dit graag groots zou willen vieren tijdens het nagerecht. Waarschijnlijk komen ze met een kaars of versiering en hopelijk zingt iedereen uit volle borst mee.